Головна Новини Суспільство Псевдостуденти КПІ намагаються паралізувати роботу ВНЗ,- ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Псевдостуденти КПІ намагаються паралізувати роботу ВНЗ,- ЗМІ

Невідомі «громадські активісти» з сумнівною репутацією намагаються дестабілізувати роботу Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут ім. В. Сікорського»

26 червня 2019, 19:50
Поділіться публікацією:
Псевдостуденти КПІ намагаються паралізувати роботу ВНЗ,- ЗМІ

Так, сьогодні, 26 червня, під будівлею Міністерства освіти пройшов мітинг "студентів" з вимогою звільнити ректора КПІ і необгрунтованою критикою на адресу МОН.

Студенти КПІ у відповідь закликали не вважати заяви невідомих "авантюристів" позицією студентства.

"Протягом останнього року сторонніми для університету "активістами" і пов'язаними з ними деякими ЗМІ і telegram-каналами здійснюються цілеспрямовані спроби дискредитувати і дестабілізувати роботу великого колективу і його керівництва. Для цього в інформаційний простір постійно і методично вкидається наклепницька, недостовірна інформація, на основі якої проводиться підбурювання студентів до різних деструктивних дій, непокори і проведення страйків", – сказано в зверненні студентів КПІ до Міносвіти.

Студенти також відзначають, що ці "активісти" направляють скарги в держоргани і правоохоронні структури про нібито масштабні порушення в університеті. Проте численні перевірки протягом останніх 6-8 місяців не виявили жодних порушень.

За їх словами, "активісти" наполегливо закликають студентів КПІ провести масштабний мітинг під Міносвіти. Однак претензії до відомства не були чітко сформульовані і неодноразово змінювалися.

"Просимо захистити добре ім'я КПІ ім. Ігоря Сікорського, а не пов'язувати наш університет і його студентів з купкою авантюристів. Для нас дуже важливо здобувати вищу освіту без втягування в брудні провокації і маніпуляції суспільною свідомістю", – йдеться у заклику студентів до Міносвіти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!