Головна Новини Суспільство Ар'єв - Зеленському: Не перекладайте провал в ПАРЄ на інших
commentss НОВИНИ Всі новини

Ар'єв - Зеленському: Не перекладайте провал в ПАРЄ на інших

Ар'єв в ПАРЄ відповів Зеленському щодо "провалу в ПАРЄ"

27 червня 2019, 20:29
Поділіться публікацією:
Ар'єв - Зеленському: Не перекладайте провал в ПАРЄ на інших

Глава української делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Володимир Ар'єв звинуватив президента Володимира Зеленського в тому, що він перекладає на депутатів провину за повернення російської делегації в Асамблеї.

На брифінгу в четвер, 27 червня, Зеленський сказав, що під час поїздки в Європу ставив європейським лідерам питання про повернення Росії в ПАРЄ, але всі вони відзначали, що це справа вже вирішена.

"Тому якщо наші депутати звертаються до мене, що я зробив, я можу їх запитати, що вони зробили, щоб цього не сталося", — сказав Зеленський.

На своїй сторінці у Fecebook Ар'єв навів аргументи, які, на його думку, свідчать про ефективну роботу депутатів у ПАРЄ.

"У 2014 вигнали, в 2015 вигнали раптом, в 2016 взяли кілька резолюцій, де було жорстку умову повернення РФ тільки після серйозних кроків з боку Росії, в 2017 вигнали проросійського президента ПАРЄ, в 2018 зірвали репорт про повернення РФ, який був прийнятий тепер. Між тим багато інші документи з приводу заручників, моряків, кримських татар, анексії Криму. І сотні зустрічей, переговорів і домовленостей", — зазначив депутат.

Ар'єв підкреслив, що Зеленський, маючи всі можливі інструменти на своїй посаді, повинен був запропонувати зустрічні умови у відповідь на відмова Берліна і Парижа.

Він також дорікнув президента в тому, що він не знайшов часу зустрітися з українською делегацією через кризу в ПАРЄ і "не набрав Порошенко, який би міг пояснити, що робити".

"Не треба перекладати свій провал на інших. Відсутність досвіду зміниться з часом. Сподіваюся. А невміння не визнавати власні помилки може не пройти ніколи", — зазначив Ар'єв.


"Незабаром у вас, пане Зеленський, може бути парламентська більшість, свій уряд з міністром закордонних справ, а з ними і можливість показати, на що ви всі разом здатні. Наступна сесія ПАРЄ в жовтні. Дій.Ті", — додав він.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!