Головна Новини Суспільство Українців просять утриматися від поїздок в Каталонію
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців просять утриматися від поїздок в Каталонію

За дві доби полум'я знищило шість з половиною тисяч гектарів лісу

29 червня 2019, 11:50 comments9411
Поділіться публікацією:
Українців просять утриматися від поїздок в Каталонію

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися найближчим часом від поїздок в провінцію Таррагона (автономна область Каталонія, Іспанія) з-за лісових пожеж. Про це повідомляє прес-служба Генерального консульства України у Барселоні.

"У зв'язку з лісовими пожежами в провінції Таррагона і проведенням робіт з ліквідації наслідків стихійного лиха компетентними органами Королівства Іспанія, Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України, які планують відвідати цю провінцію, утриматися найближчим часом від поїздок в зазначений регіон, особливо тих районів, в яких тривають пожежі", — йдеться в повідомленні.

Громадянам, які вже знаходяться в провінції, в міністерстві рекомендують відстежувати повідомлення місцевих органів про розвиток ситуації, дотримуватися інструкцій місцевих рятувальних служб, а також враховувати можливі зміни у русі сухопутної та повітряного транспорту.

В разі виникнення обставин, що потребують негайного консульського реагування, українцям рекомендують негайно звертатися в Генеральну консульство України в Барселоні за телефоном "гарячої лінії" або на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України.

Нагадаємо, в Європі на цьому тижні панувала аномальна спека, яку викликала гаряча хвиля з пустелі Сахара.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!