Головна Новини Суспільство В Одесі стартують українсько-американські навчання «Сі-Бриз»
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі стартують українсько-американські навчання «Сі-Бриз»

Вони будуть проходити на морі, на суші, в повітрі і під водою

29 червня 2019, 14:42
Поділіться публікацією:
В Одесі стартують українсько-американські навчання «Сі-Бриз»

В понеділок, 1 липня в Одесі розпочнуться традиційні українсько-американські навчання "Сі — Бриз-2019". Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"1 липня в Україні розпочнуться українсько-американські навчання "Сі Бриз-2019". Традиційно вони будуть проходити на морі, на суші, в повітрі і під водою", — йдеться в повідомленні.

За даними відомства, на цей раз справжньою новацією стане відпрацювання річкового елемента. За легендою навчань противник буде намагатися заблокувати вихід до моря з річки Дунай. Корабельно-катерний склад Морської охорони отримає завдання забезпечити супровід транспортних цивільних суден через гирло Дунаю до Чорного моря. У даному навчальному елементі будуть залучені виключно сили Морської охорони Держприкордонслужби.

"Цього року ми пропонуємо широкий компонент морської охорони. Ми плануємо вже другий рік спільно з румунськими колегами проводити міжнародні навчання на річці Дунай. Також ми запланували з представниками берегової охорони Грузії проведення кількох спільних тренувань-навчань, що стосуються несення прикордонної служби", — зазначив начальник Регіонального управління морський охорони Олег Костур.

Зазначається, що в морському компоненті в ході навчань заплановано артилерійські стрільби, висадки доглядових груп, а також удосконалення взаємодії спеціальних підрозділів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!