Головна Новини Суспільство Синоптики прогнозують, сонце і грози в перші дні липня
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики прогнозують, сонце і грози в перші дні липня

Сонце змінять грози: синоптики дали прогноз на початок липня

1 липня 2019, 07:05
Поділіться публікацією:
Синоптики прогнозують, сонце і грози в перші дні липня

В Україні погода сьогодні і завтра буде дуже різною – сонячне небо зміниться грозовими зливами практично у всіх областях. Про те, де чекати зливових гроз, а де очікується похолодання – розповіли синоптики Укргідрометцентру.

Рівень тепла в перший день липня підніметься до позначки в 27... 33 градуси тепла в середньому. При цьому найспекотніше буде в західних ( 31... 33 градуси) і північних ( 30... 33 градуси) областях. У центральних і південних регіонах буде на 1 градус нижче. Найпрохолодніше на сході – температура буде триматися на позначці 27... + 30 градусів. При цьому дощів 1 липня в Україні не передбачається. У нічний час термометрів опустяться до 14... + 17 градусів, але в східних областях очікується морозна ніч" – до 10 градусів тепла під Луганськом.

2 липня небо над Україною закриє циклон. У всіх областях за винятком Миколаївської, Одеської, Херсонської та Запорізької областей, а також Кримського півострова, очікуються грозові зливи. Температура повітря в західних областях опуститься до 26... + 30 градусів. А в приморських регіонах температурні показники злетять вгору – очікується спека до 35 градусів. У Кіровоградській, Дніпропетровській і Луганській областях очікується зростання тепла до 33 градусів тіні.

"Липень в Україні почнеться з повернення спеки. Завтра — знову за 30 градусів. Сухо, сонячно. Але 2 липня ще побуде спека, а з третього липня почне з'їжджати на південь і таки зійде", — зазначила Діденко.

Крім того, повідомила синоптик, якою буде погода у Києві.

"Завтра у столиці — ясно, у вівторок — місцями дощ, гроза", — підсумувала експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!