Головна Новини Суспільство У ДТП загинула відомий волонтер Марина Шеремет
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДТП загинула відомий волонтер Марина Шеремет

Причина аварії поки невідома

1 липня 2019, 10:37
Поділіться публікацією:
У ДТП загинула відомий волонтер Марина Шеремет

30 червня в Чернігівській області загинула в ДТП волонтер Марина Шеремет Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила знайома загиблої під ніком Margo White.

ДТП сталося в районі села Носівка. Авто на швидкості злетіло у кювет і врізалося в дерево. Автомобіль повністю розбитий. За словами лікаря, Марина вдарилася головою об бічне скло.

"Версій поки немає, гальмівного шляху не було, вони на швидкості влетіли в кювет, і дерево. Машина в мотлох. Поліцейський сказав, що Марина ніби вдарилась головою об бічне скло.Поліцію викликали проїжджаючі повз, скільки вони там були поки невідомо, як і швидко Марина померла скаже тільки судмедекспертиза. Де тіло я поки не знаю. Завтра все з'ясую", — повідомила автор посту.

Попутчик загиблої отримав черепно-мозкову травму і пошкодив руку. Він госпіталізований, знаходиться у свідомості.

Як повідомляли "Коментарі", Марина Шеремет стала волонтером на фронті з початку війни на Донбасі. Пізніше вона заснувала благодійний фонд, який допомагав дітям Донеччини та Луганщини і внутрішньо переміщеним особам в цілому. У травні 2018-го на Шеремет напали і сильно побили. Після цього вона тривалий час провела в лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!