Головна Новини Суспільство У таборі в Коблево отруїлися 40 дітей,- ФОТО
commentss НОВИНИ Всі новини

У таборі в Коблево отруїлися 40 дітей,- ФОТО

Діти були з сімей-пільговиків

1 липня 2019, 18:12
Поділіться публікацією:
У таборі в Коблево отруїлися 40 дітей,- ФОТО

У дитячому таборі "Салют" в Коблево Миколаївської області сталося масове отруєння, в результаті чого 40 дітей потрапили до лікарні з кишковою інфекцією, повідомляє Depo.Хмельницькій.

Відомо, що частина дітей прибула з Кам'янця-Подільського Хмельницької області. Поїздка була оплачена з місцевого бюджету.

Скарги на погане самопочуття почали надходити 30 червня, коли з підозрою на кишкову інфекцію було госпіталізовано 30 дітей. Сьогодні, 1 липня, захворіли ще 10 дітей.

Відомо, що п'ятеро дітей, які отруїлися, прибули з Кам'янця-Подільського, а решта — з інших регіонів. Всі, хто отруївся, жили на одному поверсі.

Примітно, що батьки відпочиваючих дітей розповіли про погані умови в таборі, антисанітарію, неякісне харчування і постійні крадіжки. Також в мережу були викладені фото побутових умов в корпусі "Салюта".



Представник Кам'янець-Подільської міськради повідомив, що 2 червня в Коблево виїде група перевіряючих. А батьки, які захочуть забрати дітей з табору додому, зможуть це зробити.

На відпочинок в Коблево прибула група з 114 дітей пільгових категорій: діти учасників бойових дій, чорнобильців, з багатодітних та малозабезпечених сімей, обдаровані і ті, які знаходяться на диспансерному обліку в дитячій поліклініці та ін.

Нагадаємо, 10 червня в літньому таборі в селі Репужинці Чернівецької області отруїлися 30 дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!