Головна Новини Суспільство В аеропорту "Бориспіль" з'явилися капсули для сну, - ФОТО
commentss НОВИНИ Всі новини

В аеропорту "Бориспіль" з'явилися капсули для сну, - ФОТО

Ціни тут стартують від 370 гривень за одномісний номер-капсулу

2 липня 2019, 12:05
Поділіться публікацією:
В аеропорту "Бориспіль" з'явилися капсули для сну, - ФОТО

У терміналі D міжнародного аеропорту "Бориспіль" з'явився капсульний хостел "GettSleep Boryspil", який пропонує туристам цілодобову можливість для заселення в номер. 

Ціни тут стартують від 370 гривень за одномісний номер-капсулу (розміщення на 3 години).  

За 3 години перебування в капсулі для двох доведеться заплатити 550 гривень. Максимальна вартість (12 годин перебування за подвійну капсулу) — 36 євро (близько 1070 гривень).  Також можна вибрати номер з кондиціонером. 






Співробітники стійки реєстрації говорять англійською, російською та українською мовами і готові допомогти своїм гостям цілодобово". 

Цей готель розташований в 30 км від Міжнародного виставкового центру, в 32 км від Музею мікромініатюр ім. Миколи Сядристого, в 32 км від Києво-Печерської Лаври і в 35 км від Олімпійського стадіону, в 32 км від пам'ятника Батьківщині-Матері. Курити в хостелі суворо заборонено. 

У хостелі можна виспатися, прийняти душ, зарядити телефон або комп'ютер.

Як повідомляли "Коментарі", столичний аеропорт "Київ" ім. Ігоря Сікорського (Жуляни) у вересні на 10 днів призупинить свою роботу у зв'язку з ремонтом злітно-посадкової смуги.   

"На початку осені з 9:00 2 вересня до 9:00 12 вересня 2019 аеропорт "Київ" ім. Ігоря Сікорського буде закритий на прийом / випуск повітряних суден у зв'язку з проведенням поточного ремонту злітно-посадкової смуги (NOTAM A1437 / 19)", — йдеться в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!