Головна Новини Суспільство У Києві збирають Майдан через скандальне рішення ЦВК
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві збирають Майдан через скандальне рішення ЦВК

Небайдужих громадян просять вийти на акцію протесту

2 липня 2019, 17:35
Поділіться публікацією:
У Києві збирають Майдан через скандальне рішення ЦВК

Сьогодні, 2 червня, українців закликають вийти на Майдан проти висунення в депутати блогера Анатолія Шарія та екс-глави адміністрації АП Януковича Андрія Клюєва. Про це повідомляє громадський активіст Роман Синіцин на своїй сторінці в фейсбук.

"Російського пропагандиста Шарія та шістку Януковича Клюєва зареєстровані кандидатами в депутати... В 20:00 ті, кому не байдуже, виходять на Майдан", — написав він.

Український волонтер зазначає, що зазначені особи не жили в країні останні 5 років і за законом взагалі не мали жодних шансів бути зареєстрованими.

"Неважливо за кого ви, за Порошенка, за Вакарчука, за Тимошенко, за Ляшка або Зеленського. Головне, щоб ви були за Україну. Терпіти більше не можна", — підсумував Роман Синіцин.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Центральна виборча комісія зареєструвала екс-главу АП часів Януковича Андрія Клюєва кандидатом у депутати на майбутніх виборах в Раду. Він буде проходити за мажоритарним округу № 46 в Донецькій області. Як пояснили в комісії, судове рішення є обов'язковим до виконання.

Крім того, ЦВК зареєструвала кандидатом у народні депутати на дострокових виборах у Верховну Раду блогера Анатолія Шарія. Він виступає першим номером у виборчому списку політичної сили "Партія Шарія".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!