Головна Новини Суспільство Вибух на Дніпропетровщині: стало відомо про стан дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибух на Дніпропетровщині: стало відомо про стан дітей

Поліція відкрила кримінальне провадження

2 липня 2019, 21:55
Поділіться публікацією:
Вибух на Дніпропетровщині: стало відомо про стан дітей

В внаслідок вибуху, який стався на дитячому майданчику в Дніпропетровській області, постраждало шість дітей. Двоє з них перебувають у важкому стані. Про це повідомляє "112 Україна".

"Дітей доставили в Дніпро в обласну лікарню. Їх зараз там оперують. У важкому стан 16-річний хлопець: йому відірвало один палець на руці, а також дуже складне осколкове поранення в живіт. П'ятирічний хлопчик також у важкому стані, у нього осколкові поранення", — йдеться в повідомленні.

Відомо,  що у відділенні травматології знаходиться три дитини (2 хлопчика і 1 дівчинка), їх здоров'ю та життю нічого не загрожує. Ще одну дитину забрали після обстеження додому.

За даним фактом поліція в Дніпропетровській області відкрила кримінальне провадження (ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) і ст. 264 (недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів).

Нагадаємо, що ввечері 1 липня на дитячому майданчику в селі Пашеная Балка сталася надзвичайна ситуація. За попередніми даними, вибухнула граната, яку діти сприйняли за сигнальну ракету. Один з підлітків вирішив її підпалити і тим самим спровокував вибух. Діти отримали травми різного ступеня тяжкості і перебувають у шоковому стані.

Всі обставини інциденту будуть розслідувати правоохоронні органи.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в селі Неліпино Свалявського району Запорізької області стався вибух у житловому будинку, в результаті двох мешканців госпіталізували.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!