Військові розповіли про стан пілота літака, що впав

Фізично пілот не постраждав, але поки не може розповідати про пережите

Пілот навчального Л-39, який катапультувався з падаючого літака, що знаходиться у військовому госпіталі в Харкові. Про це повідомив представник інформагентства АрмiяInform майор Віталій Саранцев, передає Укрінформ.

"Пілот - курсант 3-го курсу Харківського національного університету Повітряних сил ім. Кожедуба - госпіталізований у Військово-медичний клінічний центр Північного регіону (Харків). Він у стресовому стані, але не в реанімації, а в палаті під наглядом лікарів. Пілот контактний, спілкується, але поки не може розповідати про пережите. Фізично пілот не постраждав", - зазначив Саранцев.

За його словами, лікарі поки не прогнозують його виписку.

"Про сьогоднішню ситуацію: у пілота вже був досвід самостійних польотів, починаючи з 2 курсу, на легкомоторних літаках марки ХАЗ - з інструктором і самостійно. В цілому у нього 80 годин нальоту. На реактивному літаку він вже літав з інструктором, а сьогодні - самостійно", - додав Саранцев.

  Як раніше повідомляли "Коментарі", полицейские встановлюють обставини падіння навчально-тренувального літака в Харківській області.