Головна Новини Суспільство Військові розповіли про стан пілота літака, що впав
commentss НОВИНИ Всі новини

Військові розповіли про стан пілота літака, що впав

Фізично пілот не постраждав, але поки не може розповідати про пережите

3 липня 2019, 03:20
Поділіться публікацією:
Військові розповіли про стан пілота літака, що впав

Пілот навчального Л-39, який катапультувався з падаючого літака, що знаходиться у військовому госпіталі в Харкові. Про це повідомив представник інформагентства АрмiяInform майор Віталій Саранцев, передає Укрінформ.

"Пілот — курсант 3-го курсу Харківського національного університету Повітряних сил ім. Кожедуба — госпіталізований у Військово-медичний клінічний центр Північного регіону (Харків). Він у стресовому стані, але не в реанімації, а в палаті під наглядом лікарів. Пілот контактний, спілкується, але поки не може розповідати про пережите. Фізично пілот не постраждав", — зазначив Саранцев.

За його словами, лікарі поки не прогнозують його виписку.

"Про сьогоднішню ситуацію: у пілота вже був досвід самостійних польотів, починаючи з 2 курсу, на легкомоторних літаках марки ХАЗ — з інструктором і самостійно. В цілому у нього 80 годин нальоту. На реактивному літаку він вже літав з інструктором, а сьогодні — самостійно", — додав Саранцев.

  Як раніше повідомляли "Коментарі", полицейские встановлюють обставини падіння навчально-тренувального літака в Харківській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!