Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Корупцію перетворять на "мистецтво": у Києві відкриється "музей підкупу виборців"
commentss НОВИНИ Всі новини

Корупцію перетворять на "мистецтво": у Києві відкриється "музей підкупу виборців"

З 5 липня українці зможуть побачити "гречкових" абсурд своїми очима

3 липня 2019, 19:56 comments2776
Поділіться публікацією:
Корупцію перетворять на "мистецтво": у Києві відкриється "музей підкупу виборців"

У Києві 5 липня відкриється перша експозиція "музей виборча трешу", експонатами якого стануть приклади спроб кандидатів підкупити свій електорат.

Про це передають "Коментарі", посилаючись на "Укрінформ".

Очікується, що в "музеї виборчого трешу" будуть представлені одні з найбільш вражаючих і кілька абсурдних прикладів "гречкосейства" кандидатів під час виборчих кампаній. Це різноманітні подарунки, надання послуг або інших матеріальних або нематеріальних активів від конкретних кандидатів.

Мета "музею виборчого трешу" — нагадати українцям, що ганебне явище "гречкосейства" не повинно прийматися як норма в свідомому суспільстві, адже призводить лише до змагання "гаманців", а не досвіду і програм політиків.

Організатори стверджують, що "музей" має освітній характер, не несе агітаційної мети. Вони також запевняють, що буде дотриманий баланс експонатів від різних політичних сил.

Експозиція буде відкрита щодня до 10 серпня, за винятком 20 і 21 липня ( "день тиші" і день парламентських виборів). Вхід на експозицію 5 липня і 6 липня — безкоштовний, в інші дні — за вартістю стандартного квитка Національного музею історії України для огляду одного поверху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ukrinform.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!