Головна Новини Суспільство В аеропорту "Жуляни" змінені правила паркування автомобілів
commentss НОВИНИ Всі новини

В аеропорту "Жуляни" змінені правила паркування автомобілів

Також змінені правила під'їзду до терміналу

4 липня 2019, 11:25
Поділіться публікацією:
В аеропорту "Жуляни" змінені правила паркування автомобілів

Аеропорт Жуляни змінив умови під'їзду до терміналу і тарифікацію на короткочасну стоянку.

Тепер після перетину шлагбаума при проїзді на привокзальну площа біля терміналу водії мають тільки 5 хвилин безкоштовного часу для виїзду.

Спочатку аеропорт дозволяв перебувати у аеровокзального комплексу без оплати стоянки 15 хвилин, пізніше безкоштовне час знаходження було скорочено до 10 хвилин.

Одночасно з скороченням безкоштовного часу для транзиту до 5 хвилин підприємство ввело проміжний тариф 20 грн за 30 хвилин. До цього в разі перевищення безкоштовного часу знаходження водіям необхідно було заплатити як за повну годину стоянки.

Інші тарифи залишилися незмінними: час знаходження на парковці коштує 40 грн, доба — 300 грн. Дані тарифи були введені в 2018 році і не змінювалися з того часу.

Як повідомляли "Коментарі", столичний аеропорт "Київ" ім. Ігоря Сікорського (Жуляни) у вересні на 10 днів призупинить свою роботу у зв'язку з ремонтом злітно-посадкової смуги.   

"На початку осені з 9:00 2 вересня до 9:00 12 вересня 2019 аеропорт "Київ" ім. Ігоря Сікорського буде закритий на прийом / випуск повітряних суден у зв'язку з проведенням поточного ремонту злітно-посадкової смуги (NOTAM A1437 / 19)", — йдеться в повідомленні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!