Головна Новини Суспільство Протести під КСУ: Геращенко повідомила про побиття активістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести під КСУ: Геращенко повідомила про побиття активістів

Партія звернеться в правоохоронні органи

4 липня 2019, 14:45
Поділіться публікацією:
Протести під КСУ: Геращенко повідомила про побиття активістів

Перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко заявила, що під час акції протесту біля будівлі Конституційного суду побили активістів партії "Європейська солідарність". Про це вона сказала журналістам в кулуарах Верховної Ради.

"Відбулися провокації та сутички: відбулася бійка, і були побиті активісти молодіжки "Європейської солідарності". І зараз голова нашої молодіжної організації Динара знімає побої у лікарні. Тому що напали на неї чоловіки, які чомусь називаються "Нацдружинами", "Нацкорпусом"", — сказала вона.

Геращенко також зазначила, що з приводу побиття активістів партія звернеться в правоохоронні органи.

"Ми направляємо офіційне звернення в Міністерство внутрішніх справ, в Нацполицию з вимогою забезпечити під час виборчого процесу право українців на мирний протест", — підкреслила парламентарій.

Геращенко уточнила, що мова йде про "провокації проти декількох членів команди, політиків, і нашої молодіжки, і активістів".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що сьогодні, 4 липня, КСУ починає розгляд питань про конституційність законів про очищення влади (люстрації). Свою думку з цього питання висловили політичні експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!