Головна Новини Суспільство У Міносвіти розповіли, як буде проходити ЗНО-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міносвіти розповіли, як буде проходити ЗНО-2020

Основна та додаткова сесії пройдуть з 21 травня по 17 липня

4 липня 2019, 21:58
Поділіться публікацією:
У Міносвіти розповіли, як буде проходити ЗНО-2020

Міністерство освіти і науки України врегулювало питання проведення зовнішнього незалежного оцінювання у наступному році. Про це повідомляє прес-служба УЦОЯО.

Так, кожен зареєстрований учасник має право скласти тести не більше як із чотирьох навчальних предметів. Загалом зовнішнє незалежне оцінювання буде проходити з 11 навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Випускники, які в 2020 році завершать отримання повної загальної середньої освіти, результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох предметів будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації. Ці учасники повинні обов'язково здати: українську мову та літературу, математику чи історію України (на вибір учасника); ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні триває вступна кампанія-2019 і чотири категорії абітурієнтів можуть розраховувати на додаткові бали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!