Головна Новини Суспільство "Укрзалізниця" буде перевозити вантажі в пасажирських потягах
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" буде перевозити вантажі в пасажирських потягах

Це позитивно позначитьсяна швидкості і точності доставки вантажів у контейнерах

5 липня 2019, 13:22
Поділіться публікацією:
"Укрзалізниця" буде перевозити вантажі в пасажирських потягах

"Укрзалізниця" має намір включати в пасажирські склади і інші вагони для вантажів. Для цього вони планують встановити частину фітингових платформ на пасажирські візки. Про це заявив операційний директор "Укрзалізниці" Вячеслав Єрьомін.

На думку Єрьоміна, це повинно позитивно позначитися на швидкості і точності доставки вантажів у контейнерах.

"Ми вивчили запити бізнесу щодо перевезень всередині України. Дійсно, потреба в них досить значна. Але підприємцям важливо забезпечувати високу швидкість і надійність доставки. Тобто відправник хоче бути впевненим у тому, що контейнер, завантажений ввечері на платформу, вранці у точно визначений час виявиться в пункті призначення. В іншому випадку йому зручніше скористатися автомобільним транспортом", — сказав він.

Він зазначив, що зараз розглядається питання про те, щоб модернізувати наявні фитинговые платформи, поставити їх на пасажирські візки та включати до складу пасажирських поїздів. Подібно до того, як зараз перевозяться платформи з автомобілями", — пояснив Єрьомін.

"Думаю, вже скоро ми зможемо запропонувати бізнесу швидкі і надійні перевезення. Насамперед, звичайно, будемо звертати увагу на напрями, де є проблема з зручними автодорогами. Думаю, така форма співпраці буде вигідною і залізничному перевізнику, і представникам бізнесу", — додав операційний директор АТ УЗ.

Як повідомляли "Коментарі", "Укрзалізниця" починаючи з 8 липня буде відкрити продаж квитків на ряд поїздів. Зазвичай продаж квитків відкривається за 45 діб до їх відправлення, а у зв'язку з нововведенням, цей термін збільшать до 60 діб. Тому, придбати квитки можна буде на дати відправлення, починаючи з 5 вересня цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!