Головна Новини Суспільство Михайла Добкіна не впустили в Росію через співпрацю з Порошенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Михайла Добкіна не впустили в Росію через співпрацю з Порошенко

У грудні 2018 року Михайло Добкін опинився у списку санкцій Російської Федерації.

7 липня 2019, 13:17
Поділіться публікацією:
Михайла Добкіна не впустили в Росію через співпрацю з Порошенко

Михайла Добкіна, який балотується до Верховної Ради за списками від "Оппоблока", не впустили на територію Росії. Першим про це написав журналіст Станіслав Натанзон.

"Михайла Добкіна тільки що не пустили в Росію. Український політик, депутат Верховної Ради хотів прокотитися на мотоциклі по дорогах Білгородщини", – написав журналіст.




Сам політик у соціальній мережі Facebook підтвердив цей факт. В листуванні з Натанзоном Добкін розповів, що мав намір подорожувати по дорогами РФ на мотоциклі.

"Доїхав до території РФ. Взяли відбитки пальців, сфотографували анфас і в профіль, видали довідку і сказали: "Вибачте, це не ми, але вам до нам не можна", – написав Добкін журналісту.


Нагадаємо, що в грудні 2018 року Михайло Добкін опинився в списку санкцій Російської Федерації. Причому Добкін потрапив в цей список через співробітництво з чинним на той момент президентом Петром Порошенко.

Зазначимо, Добкіна так розлютив той факт, що він опинився в санкційному списку РФ, що він в соціальній мережі обматюкав прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ntnzn/166
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!