Головна Новини Суспільство Wizz Air перенесе рейси в аеропорт «Бориспіль»
commentss НОВИНИ Всі новини

Wizz Air перенесе рейси в аеропорт «Бориспіль»

У зв'язку з цим можливе незначне зміна розкладу вильотів і прильотів.

8 липня 2019, 12:00
Поділіться публікацією:
Wizz Air перенесе рейси в аеропорт «Бориспіль»

Авіакомпанія Wizz Air перенесе свої рейси в аеропорт "Бориспіль" з міжнародного аеропорту "Київ" ім. В. Сікорського через закриття на ремонт злітно-посадкової смуги з 2 по 12 вересняПро це повідомляє прес-служба компанії.

 Зазначається, що у зв'язку з цим можлива незначна зміна розкладу вильотів і прильотів.

"Пасажири, чиї рейси будуть порушені, будуть проінформовані про можливі опції, і їм автоматично запропонують альтернативні перельоти", — заявили в Wizz Air.

У разі, якщо пасажир забронював переліт з вильотом з аеропорту "Київ", але не захоче летіти з "Борисполя", він зможе повернути без штрафу повну вартість авіаквитка або отримати на свій аккаунт кредит у розмірі 120% від вартості перельоту, який можна буде використовувати для здійснення інших бронювань.

Як повідомляли "Коментарі", столичний аеропорт "Київ" ім. Ігоря Сікорського (Жуляни) у вересні на 10 днів призупинить свою роботу у зв'язку з ремонтом злітно-посадкової смуги.   

"З 9:00 2 вересня до 9:00 12 вересня 2019 аеропорт "Київ" ім. Ігоря Сікорського буде закритий на прийом / випуск повітряних суден у зв'язку з проведенням поточного ремонту злітно-посадкової смуги (NOTAM A1437 / 19)", — йдеться в повідомленні. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://wizzair.com/ru-ru#/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!