Головна Новини Суспільство "Зеленський - це Порошенко-2", - штаб Медведчука
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зеленський - це Порошенко-2", - штаб Медведчука

У Медведчука вважають, що Зеленський продовжує розколювати країну своєї "русофобією"

10 липня 2019, 23:25 comments1460
Поділіться публікацією:
"Зеленський - це Порошенко-2", - штаб Медведчука

Сьогодні політична партія "Опозиційний блок — За життя" опублікувала заяву, в якій вказала на стрімке перетворення президента Володимира Зеленського в екс-президента Петра Порошенка.

Так, партія Віктора Медведчука різко відреагувала на звернення глави держави про те, що "монополізація телевізійного простору, особливо людьми, які мають проросійські погляди, неприпустима під час війни". Дане твердження в штабі партії назвали "феєричним за своїм безмежного цинізму".

"Зеленський стрімко перетворюється в Порошенка-2, який в 2014-му починав з риторики" Єдина країна — Єдина країна ", а закінчив слоганами" Армія. Мова. Віра "і ділив українців на два сорти — в залежності того, якою мовою вони кажуть, до якої церкви ходять, яку ідеологію дотримуються. Президенту необхідно знати та розуміти, що в демократичній країні допускається плюралізм думок і поглядів. Крім того, відповідно до Конституції України "жодна ідеологія не може визнаватися державою як обов'язкова. Президенту і його команді, що повторює помилки режиму Порошенко — Парубія варто про це пам'ятати, щоб не повторити сумну долю своїх "папередніків", — зазначено в тексті заяви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!