Головна Новини Суспільство Геннадій Гуфман за традицією запрошує городян на Велике родинне свято
commentss НОВИНИ Всі новини

Геннадій Гуфман за традицією запрошує городян на Велике родинне свято

У Дніпрі відбудеться заключний етап міського конкурсу малюнка "Життя очима дитини", ініціатором якого став Геннадій Гуфман

11 липня 2019, 14:00
Поділіться публікацією:
Геннадій Гуфман за традицією запрошує городян на Велике родинне свято

У неділю, 14 липня, у Дніпрі відбудеться Велике родинне свято, яке стане завершенням міського конкурсу малюнка "Життя очима дитини".

Захід розпочнеться в 16:00 на оглядовому майданчику у парку ім. Шевченка, де всі дніпряни зможуть побачити малюнки конкурсантів і підтримати хлопців та дівчат. Нагадаємо, 1 і 2 червня в різних куточках міста в творчих майстернях під відкритим небом юні художники малювали свої шедеври, створивши в загальній складності близько 700 творів. Всі роботи можна було оцінити у фотогалереї в Facebook.

Як зазначив ініціатор конкурсу "Життя очима дитини", громадський діяч Геннадій Гуфман, юні дніпряни вже третій рік поспіль мають можливість проявити свій талант в рамках цієї акції.

"Учасники цієї акції, а це майже 700 осіб, подарували свято всім городянам. Саме вони, юні художники, півтора місяці тому прийняли участь у нашій ініціативі, малювали свої малюнки, які незабаром прикрасили інтернет-галерею в Facebook, і до того ж, порадували всіх городян, оскільки частина малюнків потрапила на бігборди Дніпра. Сьогодні – вони найголовніші учасники нашого свята, але це свято для всіх городян", — поділився враженнями Гуфман.

Додамо, що в програмі свята в парку ім. Шевченка – концерт, аніматори, частування, виставка малюнків та заохочувальні призи для переможців міського конкурсу малюнка "Життя очима дитини". 15 кращих малюнків дітей, які брали участь у міському конкурсі "Життя очима дитини" найближчим часом з'являться на бігбордах Дніпра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!