Головна Новини Суспільство Кандидат від «Слуги народу» на 221 окрузі Ганна Пуртова може бути замішана в шахрайстві, – блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

Кандидат від «Слуги народу» на 221 окрузі Ганна Пуртова може бути замішана в шахрайстві, – блогер

11 липня 2019, 17:19
Поділіться публікацією:
Кандидат від «Слуги народу» на 221 окрузі Ганна Пуртова може бути замішана в шахрайстві, – блогер

За даними Зборівського, Пуртова могла брати гроші зі студентів нібито за влаштування на роботу за кордоном по програмі Work$Travel, але своїх зобов'язань вона так і не виконувала.


Кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу" по 221 мажоритарному округу в Києві Анна Пуртова може бути замішана в шахрайстві. Таке припущення в своєму відеоролику висловив блогер Владислав Зборівський, додавши також, що кандидат нібито кілька років платила податки в бюджет Російської Федерації.


У своєму ролику блогер звернувся до президента України Володимиру Зеленському і нагадав тому про його ж вираженні: "краще кіт у мішку, ніж вовк в овечій шкурі", натякнувши, що глава держави нібито допустив попадання "вовка" в свої ряди.


"Пуртова Ганна Анатоліївна – кандидат від партії "Слуга народу" київського Печерського 221 округу. Є всі підстави стверджувати, що даний кандидат обдурила більше сотні людей по всій Україні з програмою Work&Travel, – заявив блогер.


За даними Зборівського, Пуртова могла брати гроші зі студентів нібито за влаштування на роботу за кордоном по програмі Work&Travel, але своїх зобов'язань вона так і не виконувала. Блогер запевнив, що проти компанії Пуртовой у зв'язку з цим відкрили кілька кримінальних проваджень.


Блогер також заявив, що компанія кандидата в нардепи ANYWAY вела активну бізнес-діяльність і платила податки протягом останніх декількох років у Москві. Він розмістив під відео ряд посилань з доказами того, що Пуртова дійсно може матиь компанії, зареєстровані в Російської Федерации.


"І зараз цей кандидат називає себе "патріотом України" і каже, що змінить її. Як? Так само, як і свою репутацію в інтернеті, закриваючи рот українцям і публікую фейкові відгуки через свою ж компанію Online Reputation? У нас зібраний повний список доказів її шахрайської діяльності. Більша частина інформації, зібрана з державних сайтів", – підсумував Зборівський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!