Головна Новини Суспільство «На випадок дебатів»: в Telegram з'явилися комічні стікери українських політиків
commentss НОВИНИ Всі новини

«На випадок дебатів»: в Telegram з'явилися комічні стікери українських політиків

Творці стикерпака пропонують користувачам Telegram ставитися до виборів з гумором

11 липня 2019, 20:02
Поділіться публікацією:
«На випадок дебатів»: в Telegram з'явилися комічні стікери українських політиків

Команда піарників з ToShoNado.Agency випустила курйозний стікерпак "UA Politics 2019", покликаний додати користувачам гумору в передвиборний період. Слоган звучить: "На випадок дебатів", а кожен стікер (віртуальна наклейка) відповідає певній емоції (смайлу), що дозволяє широко використовувати їх в особистому листуванні.

Так, сумний смайлик відповідає стікеру з екс-президентом Петром Порошенком, "сміх" – нинішньому гаранту Володимиру Зеленському, "гнів" – Олегу Тягнибоку, а "вибух мозку" — Анатолію Шарію. У стікерпаку присутні також Юлія Тимошенко, Віктор Медведчук, Святослав Вакарчук, Ігор Смєшко, Олег Ляшко з вилами та інші. Крім політиків є стікери олігархів, мерів Києва і Харкова. В цілому — близько 30 персон на 45 "наклейках".

За словами Андрія Попова, політичного аналітика і представника агентства ToShoNado.Agency в Харкові, ця ініціатива є некомерційною і соціальною:

"Наше суспільство заполітизоване, українці постійно сперечаються один з одним, сваряться, іноді навіть сім'ї розпадаються, – говорить він. – Цим стікерпаком ми хочемо знизити загострення пристрастей, показати людям, що здорове почуття гумору допоможе пережити цей період без "втрат" серед друзів. Краще сміятися над політиками, ніж сваритися між собою".

Зазначимо, за інформацією засновника Telegram Павла Дурова, за 2018 рік аудиторія соцмережі зросла на 600%. Серед українських політиків найбільш активними користувачами "Телеграма" є Володимир Зеленський і Петро Порошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://toshonado.agency
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!