Головна Новини Суспільство Бойовики обстріляли Чермалик, загинув мирний житель
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики обстріляли Чермалик, загинув мирний житель

Бійці ООС придушили ворожу вогневу активність

12 липня 2019, 04:05
Поділіться публікацією:
Бойовики обстріляли Чермалик, загинув мирний житель

Під час артилерійського обстрілу ворожого населеного пункту Чермалик отримав поранення і незабаром загинув місцевий житель.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Сьогодні, 11 липня, близько двадцять першої години в населеному пункті Чермалик, під час артилерійського обстрілу ворожого отримав поранення громадянин України 1970 року", — йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, ворожий снаряд впав прямо під двір приватного будинку.

Військові повідомили, що медики однієї з частин Об'єднаних сил надали потерпілому медичну допомогу та провели його евакуацію.

"Потерпілий негайно був доставлений санітарним транспортом у супроводі санітарного інструктора до місця надання професійної медичної допомоги. Невдовзі від отриманих травм чоловік помер", — повідомили в прес-центрі.

У штабі зазначили, що російські окупаційні війська в черговий раз продемонстрували цинічне нехтування нормами міжнародного гуманітарного права і вдарили з зброї, запрещеннного Мінськими угодами, за цивільній інфраструктурі і мирним жителям українського населеного пункту.

Там додали, що бійці ООС придушили ворожу вогневу активність.

Як повідомляли "Коментарі", 1 липня, в Донецькій області біля н. п. Водяне бойовики обстріляли автомобіль з військовими лікарями, що проводили евакуацію пораненого бійця. В результаті прямого попадання протитанкової керованої ракети бойовиків один військовослужбовець загинув на місці. Ще двоє військовослужбовців ООС — отримали поранення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!