Головна Новини Суспільство Названий регіон України, в якому найбільше повій
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий регіон України, в якому найбільше повій

Найменше "жриць кохання" виявили в Житомирській області

12 липня 2019, 10:14
Поділіться публікацією:
Названий регіон України, в якому найбільше повій

За січень-травень 2019 року в Одеській області виявили 138 повій. Виходячи зі статистичних даних, регіон виявився першим в Україні. Про це повідомили в Департаменті Нацполіції по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми

За інформацією поліції, за п'ять місяців в Одеській області виявлено 138 жінок, які вчинили адміністративні правопорушення за статтею 181-1 КУпАП "Заняття проституцією". Далі за нею йде Дніпропетровська область із 38 виявленими повіями і Київ із 37 жрицями кохання.

При цьому, з початку року, менше всього "нічних метеликів" виявили в Житомирській області — 1. В Київській області — 2, в Закарпатській, Кіровоградській, Сумській областях — по 3.

Всього в Одеській області виявили 292 адміністративних правопорушення, у Миколаївській — 60, у Дніпропетровській області — 58.

У той же час, в Житомирській області виявили одне адміністративне правопорушення, у Київській області — 2, у Закарпатській, Кіровоградській, Сумській області — по 3.

Минулого року за кількістю виявлених повій лідирувала Дніпропетровська область, в якій виявили 169 осіб, які займалися проституцією.

Як повідомляли "Коментарі", в розслідуванні скандальної справи, пов'язаної з відвертими вечірками на віллах італійського прем'єра Сільвіо Берлусконі, з'явилися нові подробиці. Глава кабінету міністрів витратив на жінок, які брали участь  у розважальних заходах, званих у пресі не інакше як оргіями, 80 тисяч євро. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!