Головна Новини Суспільство "Опозиційна платформа — За життя" звинувачує владу в обстрілі телеканалу 112
commentss НОВИНИ Всі новини

"Опозиційна платформа — За життя" звинувачує владу в обстрілі телеканалу 112

У партії «Опозиційна платформа — За життя» вважають, що влада і ГПУ хочуть знищити вільні ЗМІ

13 липня 2019, 12:40
Поділіться публікацією:
"Опозиційна платформа — За життя" звинувачує владу в обстрілі телеканалу 112

Обстріл будівлі телеканалу "112 Україна" з гранатомета, є актом відвертого терору і залякування з боку влади, які розпалювали ворожість по відношенню до ряду українських телеканалів, у тому числі і до "112 Україна". Про це заявили в партії "Опозиційна платформа — За життя".

За інформацією прес-служби партії, виконавцями даного НС були націонал-радикали, які відчували свою повну безпеку і безкарність під час президентства Петра Порошенка і сьогодні, після заяв президента Зеленського та генпрокурора Луценка, переконалися, що в країні нічого не змінилося.

Крім того, у партії вважають, що обстріл, здійснений напередодні прем'єри фільму Олівера Стоуна "Нерозказана історія", лише одна з багатьох спроб залякати журналістів, і змусити їх відмовитися від свого права на свободу слова та об'єктивне висвітлення подій в країні.

Також в партії зазначили, що фільм американського режисера, володаря трьох "Оскарів", викликав "істеричну" реакцію не тільки генерального прокурора Луценка, але і Нацради з питань телебачення і радіомовлення, яка вже пригрозила каналу санкціями та позаплановими перевірками.

В "Опозиційній платформі — За життя" відзначили, що канал "112 Україна" є не єдиною жертвою терору і нагадали, що всього кілька днів тому об'єктом атак став телеканал NewsOne, який мав намір провести неполітичний телеміст між простими мешканцями України і Росії.

“Тиск на канали, неугодні владі, набув системного характеру. Кінцевою метою такого тиску є знищення інакомислення і вільнодумства в країні, зрощення влади і кримінальних, націонал-радикальних структур. Наша політична сила буде боротися проти цього, і ми впевнені, що здорові демократичні сили і на Сході, і на Заході нас в цьому підтримають. Ми закликаємо весь цивілізований світ засудити наступ на свободу слова і думки в Україні і сказати тверде "ні" розгулу неонацизму в самому центрі Європи", — йдеться в заяві партії "Опозиційна платформа — За життя".

Як повідомляли "Коментарі", в Києві сьогодні вночі двоє людей обстріляли з гранатомета будинок на вулиці Дегтярівській, 21Г,в якому знаходиться телеканал "112 Україна", вони втекли з місця злочину, у зв'язку з цим поліція оголосила оперативний план "Сирена" і розшукує підозрюваних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!