Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Старій владі винесли вирок: у мережі з'явився новий трейлер «Слуга Народу», - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

Старій владі винесли вирок: у мережі з'явився новий трейлер «Слуга Народу», - ВІДЕО

Новий сезон вийде під назвою «Вирок»

14 липня 2019, 09:11 comments3621
Поділіться публікацією:








Старій владі винесли вирок: у мережі з'явився новий трейлер «Слуга Народу», - ВІДЕО

Студія "Квартал 95" опублікувала довгоочікуваний трейлер нового 4 сезону популярного серіалу "Слуга народу" з президентом Володимиром Зеленським у головній ролі. Ролик опублікований на YouTube-каналі студії.

Новий сезон нібито розповість про події, які дуже нагадують політичну ситуацію в нашій країні. Так, його герої також готуються до майбутніх в липні парламентських виборів, після того як президент Голобородько (персонаж Зеленського) розпустив Верховну Раду восьмого скликання.

Трейлер починається зі слів глави держави, який просить звільнити главу Служби безпеки України, генерального прокурора і міністра оборони.

Наприкінці ж показали дві альтернативні кінцівки, де святкують корупціонери перемогу або опиняються за ґратами. Відео закінчили словами "Вибір за тобою".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що студія "Квартал 95" анонсувала новий авторський проект Валерія Жидкова "Де-мократія?", в якому обіцяє критикувати президента України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!