Головна Новини Суспільство події «Укрзалізниця»: окремі профспілкові активісти намагаються зірвати роботу галузі
commentss НОВИНИ Всі новини

«Укрзалізниця»: окремі профспілкові активісти намагаються зірвати роботу галузі

Деякі активісти галузевих профспілкових організацій намагаються дестабілізувати ситуацію в галузі за допомогою псевдомітингів та політичних акцій. Про це сказано у заяві «Укрзалізниці».

15 липня 2019, 19:49 comments1401
Поділіться публікацією:
«Укрзалізниця»: окремі профспілкові активісти намагаються зірвати роботу галузі

"Метою цих заходів є дестабілізація роботи галузі, "розкрутка" окремих профспілкових лідерів, а подекуди й намагання деяких сил повернути в галузь корупційні та незаконні схеми для розкрадання коштів", — йдеться в заяві.

Так, за інформацією "УЗ", чергова акція буде організована Вільною профспілкою залізничників України, учасники якої будуть висувати вимоги до керівництва держави. У заяві наголошується, що аналіз цих вимог свідчить про їх популізмі і незнання авторами гасел ситуації в галузі.

"Основною вимогою є підвищення заробітної плати працівникам Укрзалізниці. У 2019 році АТ "Укрзалізниця" збільшено фонд заробітної плати порівняно з 2018 роком на 9 % до 36 млрд грн... Загалом з 2014 по 2018 рік зарплата залізничників зросла у 2,5 рази", — звернули увагу в компанії.

Крім того, неактуальною є і вимога змінити керівництво компанії.

"Кабінет Міністрів України, як основний акціонер компанії, нещодавно провів низку конкурсів, за результатами яких компанія отримала наглядову раду та правління, які складаються з досвідчених професіоналів, у тому числі залізничників", — зазначено в заяві.

В "Укрзалізниці" закликали залізничників бути розважливими, щоб не стати інструментом в політичній боротьбі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!