Головна Новини Суспільство події Мешканці Відрадного вимагають зберегти паркове озеро, - Максим Шкуро
commentss НОВИНИ Всі новини

Мешканці Відрадного вимагають зберегти паркове озеро, - Максим Шкуро

За словами кандидата в народні депутати Максима Шкуро, озеро в столичному парку "Відрадний", що на Солом'янці, потребує уваги і захисту влади

16 липня 2019, 10:50 comments2020
Поділіться публікацією:
Мешканці Відрадного вимагають зберегти паркове озеро, - Максим Шкуро

Депутат Київської міськради і кандидат у нардепи Максим Шкуро зажадав негайно відкоригувати проект реконструкції озера в парку "Відрадний", розташованому в Солом'янському районі Києва. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, відзначивши, що підготував відповідне депутатське звернення і відправив його ще в червні 2019 року мера Києва Віталія Кличка.

Депутат повідомляє, що проект реконструкції паркової зони, в якому передбачено бетонування озера, притоки заблокує річки Либідь. Максим Шкуро зазначає, що відновлювальні роботи в парку були проведені в той час, коли він був главою Солом'янського району. Проведена реконструкція дозволила вважати оновлений парк одним з найкращих в Україні.

Новий план бетонування паркового озера може відрізати водойму від джерел і призвести до знищення "перлини" парку "Відрадний".

Депутат застерігає від експериментів в парковій зоні і вимагає зберегти і відновити озеро, що радує тисячі мешканців Солом'янського району, киян і гостей столиці.

" target="_blank">






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!