Головна Новини Суспільство події У Києві намагалися передати наркотики у СІЗО з допомогою дрона
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві намагалися передати наркотики у СІЗО з допомогою дрона

У київську в'язницю намагалися доставити наркотики за допомогою дрона

17 липня 2019, 05:40 comments1144
Поділіться публікацією:
У Києві намагалися передати наркотики у СІЗО з допомогою дрона

В Києві поліція затримала чоловіка за спробу передати наркотики на квадрокоптером територію Лук'янівського слідчого ізолятора.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Згідно повідомлення в чергову частину Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Дегтярівській знаходиться молодий чоловік, який веде себе підозріло.

Правоохоронці встановили, що затриманий 1999 року народження, за допомогою квадрокоптера намагався передати на територію слідчого ізолятора пакетики, за його словами, з розфасованим метадоном.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу.

Як повідомляли "Коментарі", протдел спецполиции в Харківській області спільно з відділом військової контррозвідки СБУ викрили групу військовослужбовців, яка протягом двох останніх років поширювала наркотичні засоби та психотропні речовини серед курсантів одного з військових вузів Харкова. Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!