Головна Новини Суспільство події На Миколаївщині в страшному ДТП загинув батько з двома дітьми,- ФОТО, ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

На Миколаївщині в страшному ДТП загинув батько з двома дітьми,- ФОТО, ВІДЕО

Дружина водія вижила в аварії

17 липня 2019, 18:45 comments2561
Поділіться публікацією:








На Миколаївщині в страшному ДТП загинув батько з двома дітьми,- ФОТО, ВІДЕО

У ніч на 17 липня на автодорозі Н-24 "Миколаїв-Благовіщенськ" поблизу с. Лукашівка Первомайського району Миколаївської області сталося ДТП, в якому загинули чоловік і двоє його дітей, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі Миколаївщини.

picture

Так, близько 00:30 Citroen Berlingo під керуванням 35-річного водія зіткнувся з рейсовим пасажирським автобусом Neoplan сполученням "Залізний Порт-Шепетівка", за кермом якого перебував 51-річний водій. В автобусі також були 30 пасажирів і ще один водій.

picture


picture
Зіткнення було настільки сильним, що автобус буквально зім'яв легковик і з'їхав з дороги в поле. Рятувальники за допомогою гідравлічного обладнання деблокували тіло чоловіка, якого затиснуло елементами авто. Жінка 1983 р.н., її син 2007 р.н. і її дочка 2014 р.н. були госпіталізовані. Від отриманих травм діти померли. Мати перебуває в реанімації Первомайської районної лікарні у важкому стані.

В автобусі загиблих і постраждалих немає.

За даними сайту "Обозреватель", в ДТП загинули Віталій Веретельник, його син Ініль і дочка Ріанна. Мати дітей Вікторія Веретельник отримала травми голови і тулуба, у неї зламана ключиця.

picture

picture

picture


Поліція порушила за даним фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). В даний час встановлюються деталі трагедії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!