Головна Новини Суспільство події Поліція перейшла на надзвичайний режим: всі окружні виборчі комісії взяті під цілодобову охорону
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція перейшла на надзвичайний режим: всі окружні виборчі комісії взяті під цілодобову охорону

За добу в поліції зареєстровано 465 повідомлень, пов'язаних з виборчим процесом

18 липня 2019, 13:01 comments1247
Поділіться публікацією:
Поліція перейшла на надзвичайний режим: всі окружні виборчі комісії взяті під цілодобову охорону

З 18 липня поліція взяла під цілодобову охорону всі 199 окружні виборчі комісії (ОВК). Про це повідомив заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

"Ми продовжуємо забезпечувати правопорядок і збереження виборчої документації під час її перевезення на виборчі дільниці. Тому працюємо в надзвичайному режимі", — цитує Фацевича прес-служба Нацполиции в четвер.

Він додав, що виборчу документацію завезли на 69 ОВК.

За словами Фацевича, за добу зареєстровано 465 повідомлень про події, пов'язані з виборчим процесом, за 20 фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, також складено 80 протоколів.

"Слідчими підрозділами розпочато 273 кримінальних виробництва. Зокрема, 54 кримінальних виробництва стосуються порушень виборчого законодавства, ще 70 кримінальних проваджень, пов'язаних з проведенням виборчої кампанії", — повідомив Фацевич.

Всього з початку виборчого процесу територіальними органами Нацполиции зареєстровано 5308 заяв і повідомлень, пов'язаних з виборами. В більшості, ці факти пов'язані з незаконною агітацією (3135) або підкупом виборців (605). Крім того, зафіксовано 148 повідомлень про вчинення хуліганства або пошкодження майна.

Як повідомляли "Коментарі", заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич повідомив про те, що з неділі почався процесс  завезення бюлетенів на виборчі дільниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!