Головна Новини Суспільство події Вбивство Кирила Тлявова: четвертий підозрюваний - підліток
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство Кирила Тлявова: четвертий підозрюваний - підліток

Раніше прокуратура не повідомляла подробиць про нового фігуранта

19 липня 2019, 09:17 comments5022
Поділіться публікацією:
Вбивство Кирила Тлявова: четвертий підозрюваний - підліток

Два дні тому директор Державного бюро розслідувань Роман Труба повідомив про четвертому підозрюваному у справі про вбивство п'ятирічного хлопчика Кирила Тлявова, застреленого поліцейськими на Київщині.

Тоді інформації по новому підозрюваному не було, однак сьогодні Труба позначив, що це неповнолітня особа, а саме, син одного з підсудних співробітників поліції.

У прокуратурі Київської області уточнили, що 16-річному підозрюваному повідомили про підозру у вчиненні правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної зброї). Прокуратура клопотатиме в суді про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За даними досудового розслідування, на місці стрілянини перебували чотири людини. Двоє з них — співробітники поліції, ще двоє — цивільні, в тому числі неповнолітній. Всі вони були на прибудинковій території, стріляли з вогнепальної зброї по мішенях. В результаті одного з пострілів когось із цих чотирьох осіб Кирило отримав поранення голови, в результаті чого помер в лікарні.

Нагадаємо, вчора в Туреччині розбився автобус з мігрантами, 16 людей загинули.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!