Головна Новини Суспільство події Біля Ради затримали дезертира з гранатою
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Ради затримали дезертира з гранатою

Поліція затримала біля будівлі Верховної Ради жителя Полтавщини з гранатою

20 липня 2019, 00:40 comments1307
Поділіться публікацією:
Біля Ради затримали дезертира з гранатою

Поліція Києва затримала в п'ятницю, 19 липня, біля будівлі Верховної Ради чоловіка з гранатою в сумці. Про це повідомили агентству Інтерфакс-Україна в столичній поліції.

"Поліція Києва перейшла на посилений режим несення служби напередодні дня голосування на виборах. Біля будівлі парламенту, де ввечері має відбутися зустріч Вакарчука (лідер партії Голос Святослав Вакарчук – ред) з виборцями, поліцейські затримали 22-річного жителя Полтавської області, який перебуває в розшуку за дезертирство", — розповів співрозмовник агентства.

Слідчо-оперативна група в даний час проводить з затриманим слідчі дії, встановлюючи, де він взяв боєприпас і з якою метою приніс його під будівлю Верховної Ради.

 Як повідомляли "Коментарі", в Краснопільському районі Сумської області чоловік підірвав себе гранатою на очах колишньої дружини. Свідком загибелі чоловіка стала його колишня дружина. Жінка повідомила, що вони були розлучені вже чотири роки, проте підтримували хороші стосунки, тому що мали двох неповнолітніх дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!