Головна Новини Суспільство події Під Вінницею пацієнтка напала на лікаря-стоматолога з сокирою
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Вінницею пацієнтка напала на лікаря-стоматолога з сокирою

Поліцейські з'ясували, що правопорушниця прийшла до лікаря, озброївшись пістолетом і сокирою

20 липня 2019, 02:40 comments1879
Поділіться публікацією:
Під Вінницею пацієнтка напала на лікаря-стоматолога з сокирою

18 липня поліцейські затримали 48-річну мешканку села Агрономічне, яка напала на лікаря стоматологічного кабінету з пістолетом і сокирою. Про це повідомили в Національній поліції Вінницької області.

"Потерпіла з тілесними ушкодженнями в області спини і голови госпіталізована. Правопорушниця була затримана в процесуальному порядку. Причини та обставини правопорушення з'ясовують слідчі", — йдеться в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що правопорушниця прийшла до лікаря, озброївшись пістолетом і сокирою. На сходовій клітці почала стріляти у лікаря. Лікар закрилася в кабінеті, після чого втекла через вікно.

Першими на місце прибули співробітники управління поліції охорони, які знаходилися недалеко від місця скоєння правопорушення. Люди, які стали свідками події, до їх приїзду не давали вийти з зловмисниці приміщення, заблокувавши вихід.

На місці злочину поліцейські вилучили сокиру і предмет, схожий на пістолет Flober Major 2,5 мм. Знаряддя злочину відправлено на експертизу.

Зловмисницею виявилася 48-річна місцева жителька. Вона затримана. Свою поведінку вона пояснити не може.

Як повідомляли "Коментарі", група вкрай правих протестувальників напала на біженців і мігрантів, які проводили демонстрацію на головній площі Мітілени, столиці грецького острова Лесбос. Перестрілки почалися, коли група з приблизно 200 прихильників радикального правого руху, які зібралися для демонстрації на тлі затримання в Туреччині двох грецьких солдатів, прорвалася через поліцейський бар'єр і кинула каміння, пляшки і спалаху у прохачів притулку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.npu.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!