Головна Новини Суспільство події У Києві затримали шахрайку, яка нажилася на юних спортсменах
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві затримали шахрайку, яка нажилася на юних спортсменах

Жінка довго переховувалася від правосуддя за звинуваченням у привласненні грошових коштів

20 липня 2019, 04:00 comments2230
Поділіться публікацією:
У Києві затримали шахрайку, яка нажилася на юних спортсменах

17 липня у столиці правоохоронці затримали туристичну шахрайку, з вини якої група гімнасток не потрапила в Грецію. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Жінка довго переховувалася від правосуддя за звинуваченням у присвоєння грошових коштів під виглядом надання туристичних послуг. Ще в лютому 2018 року вона отримала від батьків малолітніх дітей, що займаються художньою гімнастикою в дитячих закладах Оболонського району, суму майже 90 тисяч гривень. Ці гроші вона взяла нібито як сплату за 25 авіаквитків в Афіни і назад для поїздки дітей в оздоровчий табір.

Однак, заплативши гроші за квитки, юні пасажири так і не потрапили на літак. Директор турфірми своїх зобов'язань не виконала, а отриманими грошима розпорядилася на власний розсуд.

У зв'язку з тим, що тривалий час підозрювана ухилялася від слідчих дій, прокуратура через суд отримала дозвіл на її затримання з метою доставки в суд для обрання запобіжного заходу.

Шахрайку правоохоронці затримали у Печерському районі столиці. За клопотанням місцевої прокуратури підозрюваної обрано запобіжний заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Найближчим часом обвинувальний акт відносно зловмисниці буде направлено в суд для розгляду подальших дій.

  Як повідомляли "Коментарі", співробітники СБУ та Нацполіції затримали шахрайку, яка видурювала гроші у підприємців у різних регіонах України нібито на допомогу учасникам антитерористичної операції. Зловмисниця, мешканка Черкаської області, яка зареєструвала на своє ім'я фіктивний благодійний фонд. Від його імені протягом 2016 року жінка телефонувала керівникам промислових підприємств з проханням перерахувати певну суму грошей на рахунок для надання допомоги дітям, підрозділам антитерористичної операції, соціально незахищеним верствам населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!