Головна Новини Суспільство події У Дніпрі партія «За життя» створила новий формат роботи з молоддю у вигляді квестів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі партія «За життя» створила новий формат роботи з молоддю у вигляді квестів

Квест організував Геннадій Гуфман

15 листопада 2018, 14:55 comments1069
Поділіться публікацією:








У Дніпрі партія «За життя» створила новий формат роботи з молоддю у вигляді квестів

Зазвичай робота з молоддю полягала в роздачі листівок за гроші, у Дніпрі партія "За життя" вирішила залучити хлопців до участі в квестах, за які вони могли при виконанні всіх завдань отримати заслужені призи.

Сьогодні в Україні кожна партія має своє молодіжне крило. При цьому досвідчені політтехнологи будують в основному аналог комсомолу з усією його великовагової серйозністю і пафосом. Інші роботу з молоддю бачать лише як ресурс для мітингів чи акцій — одягають молодих послідовників в однакову форму і виводять на вулиці під красивими прапорами, пише Інформатор.

Лояльність молоді часто забезпечується погодинною оплатою і доступом в партійні "гойдалки".

У Дніпрі партія "За життя" спробувала залучити активну молодь, не вибудовуючи хлопців в колони і не брендируя партійною символікою. Як у них це вийшло?

Цікавий кейс роботи в цьому напрямку представила організація партії "За життя" у Дніпрі. За ініціативи її керівника в Дніпрі Геннадія Гуфмана там пройшов молодіжний квест ЗА_ЖИгай. При його організації врахували і любов молодих українців до гаджетам, і пристрасть розгадувати загадки.

Квест тривав 8 тижнів. Щотижня учасники отримували фотозадание від організаторів Инстаграме. Для участі у кожному етапі треба було сфотографуватися зі спеціальною картою (без партійних брендів) у певних умовах: в студентській аудиторії, біля вивіски свого вузу, на тусовці, з яблуком, в місці, де ви добуваєте їжу і т. д. Отримати заповітні картки можна було у внз у спеціальних волонтерів.

picture

В хід йшли різні засоби залучення уваги: від блискучих пластикових корон на головах у волонтерів, до масової роздачі яблук. Після кожного етапу учасники могли виграти призи (навушники, повербанки та інші технічні корисності), але апофеозом стане вечірка в нічному клубі 16 листопада, напередодні Дня студента. На ній щасливчики отримають головні призи квесту ЗА_ЖИгай: iPhone X, камеру GoPro і гироборд.

Враховуючи активність учасників, організатори пообіцяли розіграти ще і iPhone-7. По суті, саме на вечірці студенти зможуть поспілкуватися з ініціаторами квесту.

picture

Геннадій Гуфман оголошував завдання перших тижнів у відеороликах, не афішуючи свого імені. Але, як розповіли модератори квесту в Инстаграмм, інтригу до вечірки дотягнути не вдалося — від студентів вже в ході гри приходило багато питань особисто до Геннадію Леонідовичу, у тому числі з ідеями і проектними пропозиціями.

Геннадій Гуфман і в партії "За життя" кажуть, що користь від такого проекту величезна.

picture

Під час квесту у організаторів з сотнею активістів склалися теплі дружні стосунки, і швидше за все, більшість з них приєднаються до більш серйозних проектів, таким як Соціальна реконструкція та Дворові ігри, а також візьмуть участь в розробці нових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!