Головна Новини Суспільство події Херсонські студентки "розвели" 68-річного іноземця на 100 тисяч доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Херсонські студентки "розвели" 68-річного іноземця на 100 тисяч доларів

На ці гроші дівчата відкрили своє "шлюбне агентство"

21 січня 2016, 15:00
Поділіться публікацією:
Херсонські студентки "розвели" 68-річного іноземця на 100 тисяч доларів

18 грудня 2015 року в Чергову частину ГУ Національної Поліції в Херсонській області надійшла заява француза Ентоні Брукінга, де повідомляється про те, що протягом півроку 20-тирічна Аліна Нечаєва, мешканка Херсона, заволоділа її грошовими коштами в сумі 100 тисяч доларів під приводом відкриття шлюбного агентства. Про це повідомляє місцеве видання "Херсон онлайн".

68-річний Ентоні Брукінг, став жертвою 20-річної аферистки — студентки факультету іноземної філології ХДУ Аліни Нечаєвої. Юна особа, закохавши в себе довірливого іноземця, "видурила" у нього ні багато, ні мало – 115 тисяч доларів.

Ентоні познайомився з Аліною Нечаєвої на сайті шлюбного агентства, де дівчина була зареєстрована під ім'ям Анжеліки Ільїної. Ефектна дівчина справила на чоловіка таке незабутнє враження під час спілкування по листуванню, що незабаром Ентоні приїхав на зустріч з потенційною нареченою в Херсон, сподіваючись на серйозні відносини.

"Незабаром після зустрічі Аліна почала натякати мені на подарунки і я, як закоханий чоловік, не міг відмовити примхам моєї обраниці, – розповідає іноземець. – Потім вона попросила гроші для відкриття в Херсоні нашого спільного бізнесу, назвавши суму близько 100 тисяч доларів. Звичайно ж, я дав гроші, будучи впевненим на прибутковість вкладення і зовсім не здогадуючись про шахрайські плани дівчини".

Аліна Нечаєва разом зі своєю подругою Ілоною Копилової (також студентка ХДУ українська мова та література) створили шлюбне агентство, де замість того, щоб з'єднувати серця закоханих людей з різних країн, займалися вимаганням грошей у чоловіків-іноземців.

Вищезазначені юні особи, орендувавши офіс, де разом зі знаючими іноземна мова дівчатами, в індивідуальних "онлайн-кабінетах" знайомилися із заможними іноземцями і починали "просити" дорогі подарунки і гроші.

Зараз співробітниками внутрішніх органів проводиться розслідування, відкрито кримінальне провадження. Аліні Нечаєвої висунуто підозру у незаконному заволодінні великої суми грошей, що належить громадянинові Франції Ентоні Брукингу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://khersonline.net/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!