Головна Новини Спорт Неймар сильно втратить в заробітках після переходу в "Барселону"
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймар сильно втратить в заробітках після переходу в "Барселону"

Бразильському нападнику доведеться серйозно економити по зарплаті.

25 червня 2019, 13:42
Поділіться публікацією:
Неймар сильно втратить в заробітках після переходу в "Барселону"

Бразильський форвард "ПСЖ" Неймар готовий піти на серйозне зниження своєї заробітної плати заради переїзду в столицю Каталонії.

"Барселона" досягла домовленості з Неймаром про підписання п'ятирічного контракту, повідомляє каталонське видання Sport.es.

Бразилець настільки сильно хоче повернутися в "Барселону", що навіть не став обговорювати умови, висунуті президентом клубу Хосепом Марією Бартомеу. При цьому Неймар суттєво втратить у зарплаті – замість нинішніх 36 млн євро в рік в "Барселоні" він буде заробляти 24 млн євро.

Для повернення у "Барселону" Неймару потрібно буде відкликати судовий позов проти клубу, в якому він вимагає 26 млн євро за продовження контракту.

У минулому сезоні Неймар відіграв всього 34 матчі (2426 хвилин) у всіх турнірах, відзначившись при цьому 25-ма голами. Варто зазначити, що у 18-19 роках нападника часто переслідували травми, зокрема його турбував голеностоп. З 2014 року він отримав 18 травм різного ступеня тяжкості 7 з яких були травмами гомілкостопів.

Нагадаємо, раніше бразилець в особистій бесіді зі своїми колишніми партнерами по команді повідомив їм, що повернеться до "синьо-гранатовим".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.sport.es
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!