Головна Новини Спорт Де Лигт стає все ближче до "Ювентусу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Де Лигт стає все ближче до "Ювентусу"

Захисник "Аякса" Маттейс Де Лигт незабаром може перебратися в розташування "Ювентуса"

27 червня 2019, 10:48
Поділіться публікацією:
Де Лигт стає все ближче до "Ювентусу"

Туринці близькі до здійснення повноцінного трансферу нідерландської центрального захисника Маттейса Де Лигта. Все може вирішитися в найближчі кілька годин, повідомляє кореспондент Goal по "Ювентусу" Ромео Агресті.

Раніше передбачалося, що за Маттейса "Аякс" отримає близько 70 млн євро, а сам гравець буде заробляти 12 млн євро за сезон. У контракті, до того ж буде прописана сума відступних за гравця, яка складе 150 мільйонів євро.

Також на захисника довгий час претендувала "Барселона", але вона, схоже, вийшла з боротьби. Каталонці не будуть робити спробу підписати де Лигта в останній момент, оскільки переключилися на роботу над трансфером Неймара. Ще одним претендентом на де Лигта залишається "ПСЖ".

Зазначимо, раніше повідомлялося про те, що защитник "Барселони" Жерар Піке під час відпустки на Багамах зустрівся зі своїм колегою з "Аякса" Маттейсом де Лигтом, повідомляє Mundo Deportivo.

За інформацією журналіста видання Франсенска Агілара, Піке переконував Де Лигта перейти в "Барселону". До цього Маттейс думав, що Жерар не хоче бачити його в клубі.

Молодий захисник відіграв у всіх турнірах за амстердамців 48 поєдинків, в яких відзначився 6 результативними ударами і 1 результативною передачею.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.goal.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!