Головна Новини Спорт "ПСЖ" виставив свої вимоги "Барселоні" по Неймару
commentss НОВИНИ Всі новини

"ПСЖ" виставив свої вимоги "Барселоні" по Неймару

Парижани озвучили свої вимоги по бразильському нападаючому

29 червня 2019, 14:46
Поділіться публікацією:
"ПСЖ" виставив свої вимоги "Барселоні" по Неймару

Паризький клуб готовий розлучитися з Неймаром, але лише за умови виконання своїх вимог.

Як повідомляє видання Le Parisien, керівництво парижан хоче виручити за бразильського форварда від 130 до 150 млн євро, а також отримати двох гравців "Барселони". За інформацією ЗМІ, каталонці готові включити в угоду Філіппе Коутіньйо, Усмана Дембеле, Івана Ракітіча або Самуеля Умтити.

Керівництво "Барселони" підтвердило інформацію про те, що Неймар хоче повернутися на Камп Ноу. У даний момент боси "синьо-гранатових" роздумують над тим, чи варто їм повертати 27-річного гравця.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Наймар готується до переїзду в "Барселону". Як інформує Sport English, родичі Неймара впевнені в його трансфер в "Барселону" вже цього літа.

Повідомляється, що мати футболіста Надін Гонсалвес відправилася в столицю Каталонії, щоб вибрати для свого сина житло, в якому він буде жити.

Футболіст налаштований, що йому дістанеться той самий будинок, в якому він перебував під час свого першого перебування в "Барселоні".

Варто відзначити, що раніше бразильського чарівника м'яча пов'язували з переходом в інший гранд іспанського футболу — мадридський "Реал". Але за інформацією ЗМІ мадридці вирішили поміняти трансферний пріоритет. Як повідомляє Goal, керівництво мадридського Реала більше не розглядає нападника "ПСЖ" Неймара як головну мету на літнє трансферне вікно.

За даними джерела, "вершкові" націлені на іншу зірку парижан — форварда Кіліана Мбаппе. Раніше французький гранд вже встиг заявити, що вони не мають наміру продавати гравця в поточне міжсезоння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.leparisien.fr
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!