Головна Новини Спорт "Лейкерс" - основний претендент на К. Леонарда
commentss НОВИНИ Всі новини

"Лейкерс" - основний претендент на К. Леонарда

За відомостями журналіста New York Times Кавай Леонард близький до угоди з "озерниками"

30 червня 2019, 13:36
Поділіться публікацією:
"Лейкерс" - основний претендент на К. Леонарда

Журналіст New York Times Марк Стейн на своїй сторінці в "Твіттері" розповів про ситуацію з легким форвардом "Торонто Репторс" Каваєм Леонардом. Який сьогодні, 30 червня, повинен стати необмежено вільним агентом.

"В цій лізі все змінюється дуже швидко. За день до відкриття ринку вільних агентів саме "Лейкерс" переконав букмекерів і зростаюче кількість інсайдерів, що є головною загрозою з Лос-Анджелеса, яка обмежить кар'єру Леонарда в "Репторс" одним сезоном. Не "Кліпперс".

Що стосується "Кліпперс", їм, можливо, доведеться здолати "Торонто". Можливо, їм потрібно буде дістати Кевіна Дюранта, щоб переконати Каваю підписати з ними контракт. Джерела в лізі стверджують, що загроза з боку "Лейкерс" є істотною.

Наступний тиждень буде дуже захоплюючою. "Кліпперс" будуть битися за Леонарда з новоспеченими чемпіонами та повелителями Лос-Анджелеса. "Лейкерс", між тим, твердо вірять, що виграли боротьбу за Каваю у "Торонто" та інших клубів", — написав Стейн.

Напомним, что в завершився плей-офф НБА 27-річний Леонард в середньому набирав 30,5 очки, збирав 9,1 підбору, віддавав 3,9 передачі, а також здійснював 1,7 перехоплення і 0,7 блок-шота за 39,1 хвилини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!