Головна Новини Спорт Майки Гарсія поговорив з Бобом Арумом
commentss НОВИНИ Всі новини

Майки Гарсія поговорив з Бобом Арумом

Майки Гарсія і Боб Арум поговорили під час боксерського поєдинку між Річардом Коммі і Раймундо Белтраном

30 червня 2019, 19:49
Поділіться публікацією:
Майки Гарсія поговорив з Бобом Арумом

Не боєм єдиним, ще й бесіди проходять на боксерських поєдинках. Відносини між колишнім чемпіоном світу в чотирьох вагових категоріях і його колишнім промоутером перебували тривалий час у дуже натягнутому стані, але схоже, що лід рушив з місця.

У минулу п'ятницю на вечорі боксу в каліфорнійській Темекьюле, головною подією якого був поєдинок за пояс IBF у легкій вазі між Річардом Коммі і Раймундо Белтраном, відбулася зустріч, привернула пильну увагу боксерської громадськості: екс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях Майки Гарсія і його колишній промоутер Боб Арум, кілька років перебували в дуже напружених відносинах після тривалого судового процесу, через який Гарсія звільнився від контракту з компанією Top Rank, сиділи поруч і про щось мирно розмовляли.

Пізніше Гарсія розповів про зміст бесіди одному з присутніх на шоу спортивних блогерів. "Ми просто привітали один одного, обговорили бій [Коммі–Белтран] — відмінний бій, до речі. Потім Боб сказав, що я можу якось зайти до нього в офіс, щоб поговорити про справи. На це я відповів, що у мене теж є офіс, і він сам може до мене зайти, якщо справді цього хоче", — сказав Гарсія.

Відзначимо, що поки Гарсія володів поясом WBC в легкій вазі, неодноразово піднімалося питання про його поєдинку з Василем Ломаченком, який перебуває на контракті у Арума. Ломаченко і Гарсія обидва висловлювали зацікавленість у проведенні такого бою, однак їх команди так по-справжньому і не приступили до переговорів. Зараз Гарсія розглядається в якості можливого суперника для ще одного боксера Арума — чемпіона WBO в напівсередній вазі Теренса Кроуфорда, який потрапив у складну ситуацію з-за того, що практично всі провідні полусредневесы знаходяться на контракті у Premier Boxing Champions Ела Хэймона і їх бої транслюються на телеканалах FOX і Showtime, тоді як компанія Арума пов'язана довгостроковим контрактом з ESPN.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що поєдинок між Василем Ломаченком та Люком Кемпбеллом повинен відбудуться 31 серпня у Великобританії. Варто відзначити, що Ломаченко вперше з 2014 року буде проводити бій за межами США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!