Головна Новини Спорт Рафаель Надаль йде далі на турнірі у Вімблдоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Рафаель Надаль йде далі на турнірі у Вімблдоні

Іспанський тенісист впевнено просувається по сітці Вімблдонського турніру

3 липня 2019, 12:45
Поділіться публікацією:
Рафаель Надаль йде далі на турнірі у Вімблдоні

У першому раунді Вімблдону іспанець Рафаель Надаль, посіяний під третім номером, у трьох сетах легко обіграв японця Юїті Сугиту (Q) з рахунком 6:3, 6:1, 6:3. Тривалість зустрічі склала 2 години 4 хвилини.

В активі Надаля 11 ейсів, 2 помилки на подачі і 6 реалізованих брейк-пойнтів з 15. Сугита, є 274-ю ракеткою світу, 4 рази подав навиліт, здійснив 1 подвійну помилку і зробив 1 брейк.

За вихід у третє коло Надаль зустрінеться з австралійцем Ніком Кирьосом, який на старті змагань у впертій боротьбі здолав співвітчизника Джордана Томпсона— 7:6 (7:4), 3:6, 7:6 (12:10), 0:6, 6:1.

"Я буду грати проти талановитого гравця, дуже небезпечного гравця", — зазначив Надаль. — Він дуже складний суперник. Звичайно, для другого раунду це буде супер важко. Я це знаю. Мені треба бути готовим на всі 100%, — розповів іспанець після перемоги в першому раунді.

Варто відзначити, що це буде сьомий матч Надаля і Кирьоса (пов'язаний 3-3). Кирьос обіграв Надаля в Акапулько на початку цього року, а також переграв іспанця на Вімблдоні в 2014 році.

Нагадаємо, що Вімблдон — єдиний турнір "Великого шолома", що проходить на траві. Він завершиться 14 липня. У 2018 році завоював титул серб Новак Джокович.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.atptour.com
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!