Головна Новини Спорт Едуард Соболь буде грати за "Брюгге"
commentss НОВИНИ Всі новини

Едуард Соболь буде грати за "Брюгге"

Захисник збірної України буде виступати за команду з чемпіонату Бельгії

4 липня 2019, 11:05
Поділіться публікацією:
Едуард Соболь буде грати за "Брюгге"

"Брюгге" оголосив про підписання угоди з Едуардом Соболем. Про це повідомляється на офіційному сайті бельгійського колективу.

"Чорно-сині" зуміли домовитися з донецьким "Шахтарем" про річну оренду з подальшим правом викупу.

Попередній сезон Соболь провів в оренді в чеському "Яблонці". Гравець відіграв 27 матчів у всіх турнірах, відзначився 1 голом і 3 асистами.

На даний момент "Брюгге" знаходиться в Нідерландах на передсезонних зборах. Соболь в найближчі дні приєднається до своїх нових партнерів.

У минулому сезоні "Брюгге" зайняв друге місце в бельгійській Лізі Жупиле, поступившись золотою медаллю "Генку" Руслана Малиновського. В єврокубках команда новий сезон почне з 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Варто відзначити, що Едуард є вихованцем запорізького футболу, але після переходу в "Шахтар" у 2013 році неодноразово йшов в оренду. Соболь побував в таких командах, як "Металург" Донецьк, "Металіст" Харків, "Зоря" Луганськ і в Чехії захищав кольори "Славії" та "Яблонець".

Якщо Соболю вдасться закріпитися в складі "Брюгге", це однозначно піде в плюс, як особистого розвитку гравця, так і підвищенню конкурентоспроможності команди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!