Головна Новини Спорт Офіційно: Лемпард — головний тренер "Челсі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно: Лемпард — головний тренер "Челсі"

Легендарний Френк Лемпард буде керувати лондонською командою

4 липня 2019, 12:30
Поділіться публікацією:
Офіційно: Лемпард — головний тренер "Челсі"

Френк Лемпард, який за час своєї спортивної кар'єри зумів стати легендою клубу тепер буде очолювати тренерський штаб команди. Про це повідомляє офіційний сайт лондонців.

Сторони підписали контракт на три роки. У минулому сезоні 41-річний фахівець очолював "Дербі".

"Я дуже пишаюся тим, що повертаюся в "Челсі" в якості головного тренера. Всім відома моя любов до цього клубу і історія, якою ми поділилися, однак я зосереджений лише на роботі і підготовці до майбутнього сезону. Я тут, щоб наполегливо трудитися, принести клубу подальший успіх, і я не можу дочекатися початку роботи", — зазначає Лемпард.

"Після 13 років з нами в якості гравця, де він став легендою клубу і нашим кращим бомбардиром, ми вважаємо, що це ідеальний час для його повернення і раді, що він це зробив. Ми зробимо все можливе для того, щоб він отримав усю необхідну підтримку для досягнення величезного успіху", — говорить директор "Челсі" Марина Грановська.

Нагадаємо, що в якості футболіста Френк провів за команду 13 років, провівши 429 офіційних поєдинків, в яких він забив 147 голів.

Відзначимо, що раніше в клуб повернувся ще один легендарний у минулому футболіст "синіх" Петро Чех на посаду технічного та футбольного консультанта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!