Головна Новини Спорт "Філадельфія" переукладає контракти зі своїми лідерами
commentss НОВИНИ Всі новини

"Філадельфія" переукладає контракти зі своїми лідерами

Боси "Філадельфії Сиксерс" запропонували нову угоду ще одному форварду

4 липня 2019, 16:05
Поділіться публікацією:
"Філадельфія" переукладає контракти зі своїми лідерами

Керівники "Філадельфії" зробили пропозицію щодо укладення нового договору для форварда Бена Сіммонса. Контракт буде розрахований на п'ять років.

За його умовами баскетболіст зможе заробити $ 168 млн, повідомляє на своїй сторінці в "Твіттері" оглядач Едріан Войнаровски. Найімовірніше, сторони підпишуть контракт.

Сіммонс — перший номер драфту-2016. У минулому сезоні він взяв участь у 79 матчах, набираючи в них 16,9 очки, збираючи 8,8 підбору, здійснюючи 7,7 передачі і 1,4 перехоплення в середньому. У плей-офф австралієць прийняв участь в 12 матчах і збирав у них колекцію з 13,9 очка, 7,1 підбору, 6,0 передачі і 1,3 перехоплення в середньому.

Зазначимо, що раніше колектив з Пенсільванії уклав максимальне угоду з форвардом Тобайсом Харрісом. Нова угода 26-річного баскетболіста буде розраховано на п'ять років, Тобіас запрацює за цей час $ 180 млн. Про це повідомляє знову-таки Едріан Войнаровски.

Раніше передбачалося, що "Лос-Анджелес Кліпперс" може розглянути варіант з поверненням у команду Харріса, якщо лідер "Торонто Репторс" Кавай Леонард відмовиться підписати з ними контракт. У послугах форварда також були зацікавлені "Бруклін Нетс", "Мемфіс Гріззліз", "Юта Джаз" і "Даллас Маверікс".

Харріс починав сезон-2018/19 у складі "Лос-Анджелес Кліпперс", але незадовго до дедлайну був виміняний в команду з Пенсільванії.

У минулому регулярному чемпіонаті у складі "Філадельфії" він взяв участь в 27 матчах, набираючи в них 18,2 очки, збираючи 7,9 підбору і здійснюючи 2,9 передачі в середньому. У плей-офф Харріс зіграв у 5 матчах, збираючи в них 17,6 очки, 9,0 підбору, 4,2 передачі і 1,2 перехоплення в середньому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://twitter.com/wojespn
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!