Головна Новини Спорт Офіційно: Буффон знову захищатиме кольори "Ювентуса"
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно: Буффон знову захищатиме кольори "Ювентуса"

Джанлуїджі Буффон повернувся додому

4 липня 2019, 17:00
Поділіться публікацією:
Офіційно: Буффон знову захищатиме кольори "Ювентуса"

Легендарний італійський голкіпер Джанлуїджі Буффон підписав річне угоду з туринським "Ювентусом". Угода з 41-річним воротарем розрахована до 30 червня 2020 року. Повідомляє офіційний сайт "старої синьйори".

19 травня 2018 року вони розлучилися. Це був день, коли в усіх на очах наверталися сльози в той момент, коли Джіджі прощався з "Ювентусом", фанати і він сам не могли їх стримати. Це було прощання з кимось, хто був не просто капітаном, а легендою і символом клубу.

Напевно, кожен з нас сподівався і врешті-решт зрозумів, що нитки, що зв'язувала нас стільки років, не судилося обірватися. Так воно і сталося, — свідчить заява на офіційному сайті італійського гранда.

Буффон відіграв у складі "Ювентуса" 656 матчів у всіх турнірах і виграв 9 титулів чемпіона Італії, 4 Кубка і 5 Суперкубків Італії. Минулий сезон Буффон провів у "ПСЖ" (25 матчів) і виграв чемпіонат і Суперкубок Франції.


"Привіт усім, хотів би ще раз привітати вас. Я щасливий, що повернувся додому і маю можливість знову обійняти вас всіх і бути з усіма вами. Сьогодні я отримав підтвердження, що життя неймовірне. Коли сім'я кличе, єдина можлива відповідь — "Я тут". Це початок нового етапу моєї довгої подорожі".

"Я повертаюся в місце, яке я з гордістю називаю "домом" і роблю це з нескінченною любов'ю. Знаю, що можу зіграти свою роль, і повертаюся, бо таке запрошення неможливо відхилити. Я повертаюся, тому що це мій дім!" — заявила італійська легенда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!