Головна Новини Спорт Роббен оголосив про завершення кар'єри футболіста
commentss НОВИНИ Всі новини

Роббен оголосив про завершення кар'єри футболіста

Арьєн Роббен заявив про закінчення кар'єри гравця

5 липня 2019, 09:20
Поділіться публікацією:
Роббен оголосив про завершення кар'єри футболіста

Один з найбільших голландських футболістів сучасності Арьєн Роббен повідомив, що він вирішив не продовжувати футбольну кар'єру. В цьому році підійшов до кінця його контракт з мюнхенською "Баварією".

"Я багато думав в останні кілька тижнів. Всі знають, що я взяв час, щоб зробити зважене рішення про своєму майбутньому після останнього матчу за баварців. І я вирішив закінчити свою кар'єру професійного футболіста", — цитує Ар'єна nos.nl.

"Без всяких сумнівів, це найскладніше рішення у моїй кар'єрі. Рішення, де "серце" і "розум" зійшлися. Любов до гри і переконаність, що ти все ще можеш впоратися з цілим світом протистояла реальності, в якій не все відбувається так, як ти хочеш. Ти більше не 16-річний хлопчина, який поняття не має, що таке травми".

Роббен протягом своєї кар'єри виступав за Гронінген, ПСВ, Челсі, Реал і Баварію. У складі Баварії він виграв Лігу чемпіонів в 2013 році, забивши переможний гол на 89-й хвилині у ворота дортмундської Боруссії (2:1).

За свою кар'єру Арьєн виграв 29 трофеї на клубному рівні, серед яких – перемога в чемпіонаті Нідерландів, два тріумфу в Англії, титул чемпіона Іспанії і вісім "срібних салатниць" Бундесліги, а також перемога в ЛЧ.

Також Роббен зіграв 96 матчів за збірну Нідерландів, з якою став віце-чемпіоном світу в 2010. Його останній поєдинок за "помаранчевих" відбувся 10 жовтня 2017 року проти Швеції. Нідерланди перемогли 2:0 завдяки дублю Роббена.

Варто відзначити, що голландця неодноразово переслідували травми протягом всієї його кар'єри у великому спорті. Але незважаючи на це, він зумів вписати своє ім'я в історію світового футболу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!