Головна Новини Спорт Мессі: Нас засудили на Кубку Америки
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі: Нас засудили на Кубку Америки

Нападник збірної Аргентини вважає, що судді перешкоджали його команді вийти у фінал турніру

7 липня 2019, 10:30
Поділіться публікацією:
Мессі: Нас засудили на Кубку Америки

Нападник збірної Аргентини Ліонель Мессі поділився своєю думкою про результат поєдинку з Чилі (2:1) в матчі за 3-е місце на Копа Америка, а також прокоментував своє видалення.

На 37-й хвилині гри форварда "альбіселесте" видалили з поля разом із захисником Гарі Меделем зі збірної Чілі.

"Я дуже обурений, тому що я не заслуговував червоної картки. Думаю, ми провели дуже хороший матч. Ми вели в рахунку, але, на жаль, існує корупція, судді..."

"Ми залишаємо турнір з почуттям, що нам не дозволили бути в фіналі, ми були готові до кращого. В матчах з Бразилією та Чилі ми показали свою кращу гру, але сталося те, що сталося".

"Думаю, в цьому немає сумнівів – все підготовлено для того, щоб Бразилія виграла Копа Америка. Сподіваюся, VAR і судді не завадять Перу, тому що ця команда може перемогти", – наводить слова Мессі CBS Sports.


Форвард збірної Аргентини Ліонель Мессі підбив підсумки минулого для його команди Копа Америка, за підсумками якого "альбіселесте" посіли третє місце, здолавши Чилі.

"Ми покидаємо цю Копу після перемоги, але, перш за все, з високо піднятими головами і почуттям, що на цей раз футбол був несправедливий до нас".

"Через те, як ми грали, і тому що ми були краще Бразилії, ми заслуговували бути у фіналі".

"Але ми повинні дивитися в майбутнє з оптимізмом, тому що у цієї команди є майбутнє, і ми просто повинні дати час", — наводить слова Мессі Goal.

Варто відзначити, що лідер збірної Аргентини Ліонель Мессі не став виходити з підтрибунного приміщення для отримання бронзової медалі.

Раніше повідомлялося, що Аргентина запросила у КОНМЕБОЛ записи розмов арбітрів з матчу проти Бразилії. Примітка, КОНМЕБОЛ розшифровується, як Конфедерація південноамериканського футболу.

Нагадаємо, що сьогодні відбудеться фінал Копа Америки, в якому зіграють Бразилія і Перу. Початок заплановано на 23:00 за київським часом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!